Rørlegger med skiftnøkkel
Hansgrohe bad
Linn Bad baderom

Rørlegger i Oslo og Akerhus

Vi tilbyr rørleggertjenester i Ski, Follo, Oslo og Akershus. Vi leverer de aller fleste typer arbeider innenfor baderom og sanitær.

  • Varme- og sanitæranlegg
  • Modernisering av bad
  • Varmepumper
  • Sprinkler
  • Gulvvarme
  • Utskifting av vann og avløp
  • Montering av vannmåler

Bestill allsidig rørlegger

Trenger du rørlegger til nytt bad eller kjøkken? Vi tilbyr GRATIS befaring og pristilbud!

Sprinkelanlegg

Det er viktig at sprinkleranlegg/vanntåkesystemer vedlikeholdes og at det utføres årlig kontroll. Forsikringsselskapene krever at årlig kontroll skal utføres av et FG-godkjent kontrollforetak.

Vannbåren gulvvarme

Gulvvarmerøret av pePEX (krysstverrbundet polyetylen) er støpt inn i betong eller montert i et trebjelkelag. I et trebjelkelag kan røret være montert i konstruksjonspanel, kassetter eller i en sponskive. Trebjelkelagsystemer har det til felles at varmefordelingen fra rørene i gulvet skjer ved hjelp av varmefordelingsplater.

I rørene i gulvvarmesystemet sirkulerer oppvarmet vann som varmer opp gulvet. Gulvet kan sammenlignes med en stor radiator (varmeelement). Fordi gulvflaten i et rom er betydelig større enn en radiator på veggen, kan du ha en lavere vanntemperatur enn i radiatorer. Gulvflatens temperatur trenger derfor bare være litt varmere enn romtemperaturen.

Temperaturen på varmet i gulvvarmesystemet styres av en reguleringssentral som finnes i varmekilden. Reguleringssentralen tilpasser gulvvarmesystemets vanntemperatur etter gjeldende utendørstemperatur. Det betyr at jo kaldere det er utendørs, desto varmere blir vannet. Dermed øker også gulvtemperaturen. Gulvtemperaturen skal imidlertid ikke være høyere enn 27°C.

Reguleringssentralen i varmekilden bør derfor justeres meget nøye. Les brukerveiledningen for regulering av varmekilden din, eller la installatøren utføre justeringen.

Modernisering og rehabilitering av bad

Vi har flere samarbeidspartnere og koordinerer eventuelt elektriker, snekker, maler og murer for deg.

Varmepumper

Vi installerer og utfører service på alle typer varmepumper.

Baderomsprodukter

Vår avdeling leverer sanitærutstyr, baderomsmøbler og varmeutstyr til konkurransedyktige priser, se forøvrig linker til produsentene nedenfor.

Kontakt rørlegger